Kategorier
Kort & kärnfullt Omvärld & samtid

Läge att ge bloggen lite kärlek och omtanke

Några rader för att bekräfta att jag är jag och inte en ai som låtsas. Vet inte hur bra det funkar men det är vad det blir.

Jag är kvar här! Det är inte en ai som skriver detta. (Fast det skulle väl en ai också hävda.) Mycket har hänt sedan sist. Både högt och lågt, mikro och makro. Min läslista uppdaterar jag fortfarande när det behövs. Har också precis sett över mina sidor om verktyg och engagemang. Nästa steg tror jag blir att avveckla Google Analytics här, och byta till något annat. Eller bara avveckla. Det är inte så att jag behöver statistiken. Det är mest en kul grej.

Här har jag fortfarande full redaktionell kontroll. Och så ska det förbli.

Skriver numera både på mitt urban fantasy-epos och i Threads. (Inte samtidigt.) Men kul att göra ett litet nedslag här också. To be continued.

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.