Kategorier
Svårsorterat

Det här med att börja blogga (igen)

Jag har funderat på det här med blogg ett tag nu. ”Alla” gör det ju, mer eller mindre. Och har så gjort sedan sent 90-tal, verkar det som. Under min tid i den förra IT-bubblan (den som small med buller och bång cirka 2002) hade jag en hemsida där jag faktiskt plitade ner lite text i vad som skulle kunna klassas som en blogg. Detta innan uttrycket ”blogg” ens var uppfunnet. Lite stolt. Sedan dess har jag legat lågt på området. Fram tills nu.

Jag har ingen aning om var det här är på väg, men det känns rätt… fint? Bra? Det sägs att en av grundpelarna i det här med bloggande är att ha en genomtänkt strategi med det som skrivs. Helst verkar en behöva hålla sig inom vissa givna ramar och åtminstone försöka vara konsekvent när det gäller ämnen. Fan tro’t. Det gäller inte mig. Här kan komma högt och lågt. Spänn fast säkerhetsbältena, fäll upp stolsryggen, ge dig själv en kopp kaffe innan du serverar ditt barn. Nu åker vi.

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.