Som jag konstaterat tidigare så har det blivit en hel del efterdyningar av återträffen för några veckor sedan. Jag har till exempel grävt djupt i mina egna kartonger i källaren och hittat både det ena och det andra. Till exempel ett antal VHS-kassetter med minst sagt klassiskt innehåll. Jag säger inte mer än så i dagsläget, utan nöjer mig med att dingla det betet framför era giriga munnar medan allt konverteras till ett mer modernt format. Jag återkommer i ärendet, var så säkra.

Men det var inte det det här inlägget skulle handla om. Nej, nu ska det bli kortfilm. Och inte nog med det, det ska bli svensk kortfilm med inslag av både science fiction och skräck. Min gamla parallellklasskompis Marcus har, tillsammans med sin vapendragare Fredrik, skrivit och regisserat Reset. Det är ett nedslag i en alternativ verklighet som skapar fler frågor än den lämnar svar, men det är bland annat det som gör den så intressant. Hantverket är av högsta klass, från ljud och ljus till specialeffekterna – och inte minst själva storyn! Om du är det minsta intresserad av antingen kortfilm i allmänhet och/eller science fiction i synnerhet så rekommenderar jag verkligen en titt på Reset.

Jag är inte den ende som gillar vad duon Kryler/Åkerström har åstadkommit. Hollywood har fått upp ögonen för deras skapelse också. Den närmaste tiden kan jag tänka mig att de sitter på både ett och två möten med namnlösa höjdare på filmbolag. Vem vet, kanske kan det bli en fullängdare till slut? Jag vet inte vad ni andra tycker, men jag ser verkligen fram emot att se mer av detta. Kolla själva!

Publicerat av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Lämna en kommentar

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE