Kategorier
Omvärld & samtid

Rapportera om du sett en igelkott

Under kvällens grillmiddag dök det upp en lika oväntad som välkommen liten gäst: en igelkott! Den lilla krabaten var väldigt orädd och vågade sig nästan ända fram till bordet. Länge sedan jag fick chansen att skåda en igelkott i vitögat. Den verkade både pigg och i god form. Kul!

Naturskyddsföreningen håller på med ett projekt som syftar till att dokumentera igelkottens utbredning i Sverige genom att crowdsourca spaningar. Har du sett en igelkott på sistone? Skicka gärna in din spaning till Naturskyddsföreningen!

Efterlysning: har du sett en igelkott?

(Det är tråkigt att det inte finns någon finstilt text i formuläret som talar om vad de vill med ens kontaktuppgifter. Gissningsvis försöker de värva en som medlem inom en snar framtid. Jag tycker dock att det är tillräckligt enkelt att tacka nej till det, så jag bidrar gärna med kvällens kotte till registret.)

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.