Kategorier
Omvärld & samtid Teknik & vetenskap

Spara utkast till bloggposter under semestern med IFTTTs Do-knapp

En av en bloggares stora utmaningar måste ju vara att hålla igång året om, oavsett säsong. Jag är nog inte någon optimal bloggare på det sättet i och med att jag ligger rätt lågt under semestertider. Men det betyder inte att jag inte samlar på mig ämnen att blogga om. Jag tar hjälp av den övergrymma tjänsten IFTTT.com och deras Do Note-app. Med hjälp av den är det en baggis att spara utkast till kommande inlägg. Det här inlägget till exempel, det plitade jag ner rubriken till exakt kl. 07:13 den 21 juli, via två snabba tryck på min telefon.

Jag jobbar på ett längre inlägg om IFTTT och hur jag använder tjänsten, men tills vidare kan jag bara varmt rekommendera en titt på deras Do-appar. Cliffhanger: inom kort kommer det att trilla in ett paket med Flics i min brevlåda. Då får Do en fysisk manifestation som kommer att bli väldigt spännande att utforska.

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.