Kategorier
Nöje & Underhållning Omvärld & samtid

Uppsala English Bookshop är världens trevligaste bokhandel

Se min unboxing-film när jag öppnar mitt överraskningspris från the 2020 Corona Crisis Book Auction arrangerad av Uppsala English Bookshop.

Sent upptäckt pärla

Jag kan än idag inte begripa att jag bodde flera år i den här stan (Uppsala) innan jag för första gången flanerade in på English Bookshop. Ett misstag jag hoppas ha sonat vid det här laget. Även om det just nu går ganska lång tid mellan besöken är det en fröjd att få hänga där. Och deras stora bruna fåtölj brukar vara min tillflyktsort under bokmässan. En lugn (nåja, mindre hektisk i alla fall) plats mitt i bruset av böcker och parafernalia.

Nåja. Mycket finns att säga om the Shop, och jag hoppas någon med musiköra skriver både en och flera storartade verk om den. Men just nu ska jag berätta om det senaste upptåget signerat Jan & Christer med anhang.

The 2020 Corona Crisis Book Auction

Tro det eller ej, men trots ruljangsen så har det funnit hela tolv böcker som av olika anledningar legat på lagret sedan det glada 90-talet. Ensamma och till synes övergivna! ”Så här kan vi inte ha det”, föreställer jag mig att de tänkte, hjältarna på Uppsala English Bookshop. Så vad göra? Jo, de ställer såklart till med auktion. Premisserna var enkla: vem som helst fick lägga ett bud, och de tolv lyckliga med de högsta buden kammade hem en bok.

Fråga mig! Fråga mig om jag vann!

Jag vann

Ni kan aldrig gissa vad som hände sedan. Se min unboxing-film för svar.

Jag fick en fin kopp också. Hurra! #supportyourlocalbookshop

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.