Kategorier
Debatt & tyckande Nöje & Underhållning Omvärld & samtid

Min drömsäsong i Så Mycket Bättre

Med anledning av att säsong 2020 av Så Mycket Bättre drar igång ikväll (lördag 24 oktober) så kommer här min önskeuppställning på Grå Gåsen.

Svarade på frågan ”Hur ser din drömsäsong av Så Mycket Bättre ut?” på Quora i våras. Kul att i alla fall en av mina drömkandidater är med nu! Hursomhelst. Intressant utmaning på samma nivå som frågan om vilka låtar jag skulle spela i mitt sommarprat (antagligen något från de flesta av de här skivorna).

Så här: om jag tänker för mycket på detta så fastnar jag bara. Så här kommer min spontana lista över nästa säsongs boende på Grå Gåsen.

  • Robyn
  • Adolphson & Falk (en av dem eller båda)
  • Alexander Hofman (från S.P.O.C.K)
  • Joey Tempest
  • First Aid Kit (som duo)
  • Promoe
  • Jakob Hellman
  • Thåström

Svårbedömt rent gruppdynamiskt, men jag skulle betala en hel del för att få höra Robyn göra ”Never trust a klingon”, Promoe lägga sexton rader västeråsrap ovanpå ”The Final Countdown” och First Aid Kit kanalisera ilskan i valfri Ebba Grön-låt.

Sedan tror jag att Jakob Hellman och Adolphson & Falk skulle kunna klicka, hur märkligt det än låter. Episk tv.

Av Per

Fritänkande populärkulturell nörd. Feminist och familjefar. Fascineras av frontend, begrundar backend. Kodar lite, läser mycket. Bloggen har blandat innehåll, och alla åsikter är mina egna.

Har du något att säga? Säg det till min feja!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.